Інформаційна сесія можливостей Еразмус+ для студентів та працівників в межах Днів Європи в Україні (24.05.2022, онлайн)

24 травня 2022 р. команда Національного Еразмус+ офісу взяла участь у заході в межах Днів Європи в Україні організований Волинським медичним інститутом для студентів та працівників. У заході взяло участь понад 15 представників інституту та Луцького базового медичного коледжу.

Під час заходу команда НЕО в Україні провели 3 презентації про можливості академічної мобільності для організацій та індивідуальних учасників, а також представили можливості Еразмус+ у сфері професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.

Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, у своїй презентації «Індивідуальні можливості Програми ЄС Еразмус+ для студентів та працівників закладів освіти» представила Програму ЄС Еразмус+, її пріоритети та можливості на 2021-2027 рр., а також індивідуальні можливості обмінів на навчання та викладання, молодіжні обміни та волонтерство, надавши чіткі рекомендації щодо пошуку та успішної участі в конкурсах. Спікер також звернула увагу на нововеденнях Програми Еразмус+ для українців на час війни, а також на додаткових можливостях поза межах Програми.

Іванна АТАМАНЧУК, менеджер НЕО в Україні, під час презентації «Ефективне впровадження проєктів з мобільності Еразмус+. Можливості у вищій освіті» висвітлила ключові особливості та аспекти впровадження проєктів з мобільності. Спікер надала поради з пошуку партнерів, підписання угод та узгодження внутрішніх процедур для якісного та прозорого впровадження проєктів для студентів та працівників університетів.

Вероніка ТКАЧЕНКО, менеджер НЕО в Україні, презентувала можливості Еразмус+ для закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, наголосивши на нових можливостях співпраці та розбудови потенціалу через впровадження різних проєктів спільно з партнерами з України та ЄС.

Еразмус+ 2021 2027 рр. для України: МІЖНАРОДНА МОБІЛЬНІСТЬ (КА1) – 24.05 (І. Атаманчук)

Попередня Форум «Забезпечення якості вищої освіти в умовах війни» (24.05.2022, онлайн)