Інформаційна сесія про можливості Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту для працівників Міжнародного європейського університету в межах Дня Європи в Україні (09.05.2024 р., онлайн)

9 травня 2024 р. в межах Дня Єврови в Україні команда Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналась до Інформаційної сесії про можливості Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту для працівників Міжнародного європейського університету.

До участі долучилось близько 135 науково-педагогічних працівників університетів з різних областей України, зокрема і Міжнародного європейського університету.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Еразмус+ та презентувала Програму, ключові сфери, напрями та пріоритети, присвятивши увагу конкурсам з навчальної мобільності, проєктів співпраці та Жан Моне.Під час презентації було надано чіткі рекомендації щодо реєстрації профілю організацій на ключових порталах Програми, пошуку конкурсів, особливостей заповнення аплікаційних форм, вимог до партнерств, підготовки додаткового пакету документів та очікуваних результатів. Додатково, спікер звернула увагу і на існуючих досвід співпраці українських та європейських партнерів задля розбудови нових консорціумів, вивчення досвіду та подальшої синергії.

Наприкінці заходу учасники поспілкувались зі спікерами, поділились історіями успіху та досвідом, та отримали відповіді на свої запитання.

Попередня Еразмус+ та День Європи в Україні 2024 (09.05.2024 р.)