Інформаційний день про можливості Програми ЄС Еразмус+ для представників ЗВО, ПТО та молодіжних організацій (14.09.2021, м. Чернігів)


14 вересня 2021 р. було проведено Інформаційний день щодо можливостей Програми ЄС Еразмус+ для представників вищої, професійної (професійно-технічної) освіти та молодіжних організацій у Національному університеті «Чернігівська політехніка».

Близько 40 учасників (адміністративні працівники та викладачів закладів вищої, професійної (професійно-технічної) освіти та фахової передвищої освіти, представники громадських та молодіжних організацій) долучились до заходу.

Під час заходу менеджери Національного Еразмус+ офісу в Україні Петро КРАЙНІК та Вероніка ТКАЧЕНКО презентували нову Програму ЄС Еразмус+ та нові можливості міжнародної співпраці для закладів вищої та професійної освіти, а також громадських та молодіжних організацій. Висвітлено питання участі організацій у проєктах Програми Еразмус+ з міжнародної кредитної мобільності, розвитку потенціалу вищої освіти, Жан Моне, можливості для ПТО та у сфері молоді.

В результаті заходу, підвищено обізнаність учасників щодо можливостей Програми Еразмус+ в конкурсах 2021 рр., надано практичні рекомендації щодо умов та підготовчих етапів до відповідних конкурсів, пошуку партнерів та підготовки документів, а також розповсюджено корисні ресурси щодо можливостей Програми.

Попередня Форум з інтернаціоналізації українських університетів (08-09.09.2021, м. Київ)