Інформаційний день Програми ЄС Еразмус+ для закладів професійної освіти (16.04.2024 р., м. Ужгород)

16 квітня 2024 р. відбувся Інформаційний день Програми ЄС Еразмус+ для закладів професійної освіти.

До участі у заході долучились близько 30 представників закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти м. Ужгород та Закарпатської області.

Жанна ТАЛАНОВА, менеджерка Національного Еразмус+ офісу в Україні, презентувала можливості для закладів професійної освіти України в межах Програми Еразмус+, особливості конкурсів та нововведення для українських організацій. Висвітлено можливості мобільності у сфері професійної освіти, проєктів співпраці (Розвиток потенціалу професійної освіти, Партнерства співпраці, Альянси для інновацій, Центри професійної досконалості у сфері VET).

Особливу увагу присвячено напряму CBVET Програми ЄС Еразмус+: обговорено вимоги до подачі заявок та ключові критерії відбору проєктів; основи підготовки проєктних заявок (мета, завдання, очікувані результати та стратегії підвищення шансів на успіх: партнерство, інновації, якість, вплив та сталість проєкту).

Розбудовано потенціал представників професійної освіти для участі у конкурсах Програми Еразмус+.

ПРОГРАМА 

Довідково учасники можуть ознайомитись з можливостями відкритими для закладів  VET – тут.

Попередня Презентація можливостей Еразмус+ в межах онлайн курсів від United 4 ...