Інфосесія щодо можливостей Програми Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту для керівництва та працівників відділу з міжнародної діяльності Львівської національної музичної академії (18.02.2024 р.,м. Львів)

16 березня 2024 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні провели тренінг щодо можливостей Програми ЄС Еразмус+ для працівників та команди відділу з міжнародної діяльності Львівської національної музичної академії.

У заході взяли участь близько 12 працівників (адміністрація, викладачі) та представників команди відділу з міжнародної діяльності університету.

Катерина ЖДАНОВА, менеджерка НЕО в Україні, провела презентацію щодо можливостей Програми Еразмус+ у сфера освіти, зокрема вищої. Спікер презентувала Програму ЄС Еразмус+, ключові сфери, напрями та пріоритети, присвятивши увагу новим конкурсам з розвитку потенціалу молоді та спорту.

Додатково, під час заходу спікер представила структуру інституційної координаці Програми, особливості Еразмус+ на час воєнного стану в Україні, а також зосередила увагу на діяльності IRO на ключових порталах Програми (FTOP та E+&ESC) щодо доступу до профілів, валідації акаунтів та роботою із системою для проєктів-переможців (підписання Декларації доброчесності).

Наприкінці зустрічі учасники мали змогу обговорити важливі питання та отримати поради та рекомендації щодо посилення діяльності ЗВО в межах Програми ЄС Еразмус+ на майбутні конкурси.

Попередня Друга діяльність спільноти eTwinning “Well-being at school”