Інфосесія щодо можливостей Програми Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту для працівників молодіжного департаменту Хмельницької міської ради та Молодіжної ради міста (22.03.2024 р., м. Хмельницький)

22 березня 2024 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні провели інфосесію щодо можливостей Програми Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту для працівників молодіжного департаменту Хмельницької міської ради та Молодіжної ради міста

У зустрічі взяли участь 15 працівників, які зацікавлені у розбудові потенціалу молодіжних організацій міста Хмельницького.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ для активної молоді та молодіжних  організацій. Спікер презентувала Програму ЄС Еразмус+, ключові сфери, напрями та пріоритети, присвятивши увагу новим конкурсам з розвитку потенціалу молоді та спорту.

Під час презентації було надано чіткі рекомендації щодо реєстрації профілю організацій на ключових порталах Програми, пошуку конкурсів, особливостей заповнення аплікаційних форм, вимог до партнерств, підготовки додаткового пакету документів та очікуваних результатів. Додатково, спікер звернула увагу і на існуючих досвід співпраці українських та європейських партнерів задля розбудови нових консорціумів, вивчення досвіду та подальшої синергії.

Попередня Інфосесія щодо можливостей Програми Еразмус+ у сферах освіти, молоді та ...