IV міжнародний воркшоп «Дисциплінарні виклики у сфері європейської інтеграції: досвід пост-соціалістичних країн» (19-20.07.2023 р., онлайн/офлайн)

19 – 20 липня 2023 р., у м. Львів та онлайн форматі на платформі Google було проведено IV міжнародний воркшоп «Дисциплінарні виклики у сфері європейської інтеграції: досвід пост-соціалістичних країн» у рамках реалізації проєкту 599469-EPP-1-2018-1-UA-EPJMO-СоЕ: Західноукраїнський Дослідницький Центр з Європейських Студій. Захід організовано командою проєкту Львівського національного університету імені Івана Франка.

Захід відвідало 13 учасників – представників науково-педагогічного складу та молодих науковців.

Головним завданням заходу стало обговорення дисциплінарних викликів для європейських студій в Україні і у постсоціалістичному просторі, а також досвіду реалізації проєктів у сфері європейських студій в Україні.

Координаторка Національного Еразмус+ Офісу в Україні (проєкт ЄС) Світлана ШИТІКОВА наголосила на ролі дисциплінарних підходів до вирішення комплексних питань європейської інтеграції України і потребі формування і мережування Центрів досконалості імені Жана Моне для забезпечення поступу в питаннях членства України в ЄС і якісного академічного супроводу приєднання України до ЄС у поєднанні із питаннями повоєнної відбудови країни.

Менеджер напряму Жана Моне Національного Еразмус+ Офісу в Україні (проєкт ЄС) Петро КРАЙНІК розповів про  програми і дисципліни, які отримують підтримку в рамках європейських студій, а також надав коментарі щодо участі в конкурсах Програми ЄС Еразмус+ та важливості якісно підготовлених заявок.

Пост-реліз підготовлений за матеріалами, розміщеними на веб-сайті університету.

Попередня Форум відповідального лідерства та волонтерства для дівчат (10.08.2023 р., м. ...