Конференція “Європейська інтеграція вищої освіти України в контекті Болонського процесу” (10.11.15)

10 листопада 2015 р. відбулася IV міжнародна науково-практична конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу», за участю Голови Комітету ВРУ з питань науки і освіти Л.Гриневич, Першого заступника Міністра освіти і науки України І. Совсун, Національний експерт, та європейських експертів, організована Міністерством освіти і науки України, Комітетом ВРУ з питань науки і освіти, НАПН України, Інститутом вищої освіти НАПН України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Спілкою ректорів вищих навчальних закладів України, Національним Еразмус+ офісом в Україні, Британською радою в Україні, Альянсом USETI, Проектом Програми TEMPUS «Досягнення та регулювання балансу між освітніми програмами та кваліфікаційними рамками – ALIGN».

Національні експерти взяли участь у заході. С.Калашнікова, В.Луговий, А.Новосад, А.Ставицький взяли участь у роботі конференції, де виступали з проблем запровадження нового Закону України «Про вищу освіту» та реформування вищої освіти в контексті автономії та забезпечення якості.
Калашнікова С. була модератором конференції.

У заході взяли участь близько 100 представників сфери вищої освіти. Підвищено поінформованість та розуміння процесів запровадження нового освітнього законодавства в Україні в контексті процесу євроінтеграції та його правового забезпечення, зокрема запровадження нового Закону України «Про вищу освіту». Підвищено потенціал ВНЗ України для запровадження положень нового Закону України «Про вищу освіту».
Матеріали презентацій на сайті Конференції – Інститут вищої освіти НАПН України, рубрика «Ресурси – Конференція»: http://www.ihed.org.ua/ua/resursy/konferentsiia.html

Попередня Круглий стіл «Розроблення програм з підготовки доктора філософії та організація ...