Конкурси Програми ЄС Еразмус+ 2023 р. – тривають!

Шановні Еразмусівці!

Звертаємо увагу, що оголошення і документи конкурсів Програми ЄС Еразмус+ 2023 р. – опубліковано!

Детальніше:

Коротко огляд всіх можливостей відкритих для України на 2023 р. з покликаннями на відповідні розділи конкурсів на сайті НЕО в Україні – українською мовою.

Українською мовою презентація про відкриті можливості для України тут.

Запрошуємо знайомитись з документацією та деталями. Конкурсна документація на порталах вже опублікована також: для централізованих напрямів, які координує ЕАСЕА – FTOP та для децентралізованих напрямів, які координують національні агентства Еразмус+ – E&ESC.

Ці портали є корисними і для пошуку партнерів, ознайомлення з конкурсними правилами, завантаження та подання проєктних заявок, управління проєктом тощо!

Звертаємо увагу на інформаційні дні, які проводяться ЕАСЕА по кожному напряму окремо, то ж слідкуйте за новинами – всі заходи мають відеозаписи та інші відкриті корисні ресурси!

Щодо пріоритетів підтримки України та плану трансформації освіти України, виклики та потреби, публікуються на вебсайті Міністерства освіти і науки України у відповідному розділі 

Новий план дій Міністерства освіти і науки України щодо розвитку освіти у післявоєнний період  – EDUCATION 4.0 UKRAINIAN SUNRISE – англійською мовою.

Додатково, радимо поділитися презентацією з Вашими міжнародними партнерами щодо ситуації в Україні та можливостей співпраці (кінцеві терміни подання оновлено в лютому 2023):

REGARDING THE SITUATION IN UKRAINE, CHALLENGES, NEEDS AND OPPORTUNITIES FOR COOPERATION.

Запрошуємо до активізації співпраці – ми на постійному зв’язку! Дякуємо та допомагаємо ЗСУ, працюємо для Перемоги разом! З повагою, Ваша команда Національного Еразмус+ офісу в Україні

Попередня Участь у відкритті проєкту Еразмус+ СВНЕ SimS (11.01.2023, онлайн)