Корисні ресурси для підготовки заявок на конкурси у сфері СПОРТУ

ErasmusPlus SportInfoDay 2022 HOR31 січня – 1 лютого 2022 р. Європейська Комісія провела Міжнародний інфодень у сфері спорту.

Під час онлайн трансляції першого дня було презентовано пріоритети Програми ЄС Еразмус+ у сфері спорту та відкриті можливості участі різних країн в конкурсах 2022 р. Другий день було повністю присвячено технічним питанням та рекомендаціям щодо підготовки успішних проєктів та особливостей конкурсів. За два дні українські організації мали можливість дізнатись з перших вуст про пріоритети, відкриті можливості та як готувати успішні проєкти, формувати бюджет та багато іншого. Учасники мали можливість взяти участь у дискусіях, поставити запитання та знайти партнерів.

Вікриті ресурси презентацій та відеозапис Міжнародного інфодня у сфері спорту (анг.мовою) розміщено – за посиланням тут.

Звертаємо увагу, що українські організації, які працюють у сфері спорту, можуть долучатись як партнери до напряму Партнерств співпраці у сфері спорту (Cooperation Partnership in Field of Sport). Заявниками можуть виступати організації з держав-членів ЄС та третіх країн асоційованих до Програми. Організації з України – як третьої країни не асоційованої до Програми, можуть бути партнерами таких проєктів і мають довести наявність відповідного потенціалу та доданої вартості для виконання завдань проєкту.

Кінцевий термін подання заявок на такий конкурс – 23.03.2022

Корисно ознайомитись:

  • Що це за конкурс, вимоги до партнертва, критерії відбору та інші деталі в Керівництві до Програми – за посиланням тут.
  • Переклад змісту керівництва до програми, гіперпосилання на конкурси та всі відкриті можливості і перші кроки – за посиланням тут.
  • Документація конкурсу, пошук партнерів, приклади проєктних заявок, формування аплікаційного пакету документів – за посиланням тут.
  • Формування бюджету в деталях в анатованому шаблоні грантової угоди – за посиланням тут. Переклад документу українською мовою – за посиланням тут.
  • Успішні практики цього напряму в Україні в попередньому етапі Програми 2014-2020 рр. – деталі тут.

Команда НЕО в Україні у співпраці з партнерами готує семінари для потенційних учасників конкурсів у сфері спорту, підпишіться і слідкуйте за новинами.

Запрошуємо до активної співпраці!

Попередня Відеоматеріали Міжнародного інфодня конкурсів Партнерств співпраці у сферах освіти, професійної ...