Круглий стіл «Практико-орієнтована підготовка викладачів професійної освіти і навчання» в рамках проекту CBHE ITE-VET (6.06.19, м. Київ)

6 червня 2018 р. Міністерство освіти і науки України, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Департамент професійної освіти МОН України, Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації провели круглий стіл на тему «Практико-орієнтована підготовка викладачів професійної освіти і навчання».

Захід відбувся в межах реалізації проекту ЄС Erasmus+ «Удосконалення практико-орієнтованої підготовки викладачів професійної освіти і навчання» (2016-2018) (ITE-VET) № 574124-EPP-1-2016-1-DE-EPPKA2-CBHE-JP. До круглого столу приєдналось понад 100 представників ЗВО та професійно-технічних навчальних закладів м. Києва та області.

У рамках заходу було проведено майстер-класи «Педагогічна майстерня підприємливості та креативності» для педагогів закладів професійної та фахової передвищої освіти. По завершенню, всі присутні отримали сертифікати про участь у заході та результати майстер-класів.

Представник Національного Еразмус+ офісу в Україні Катерина ЖДАНОВА долучилась до роботи круглого столу та наголосила на важливості проведення подібних заходів з метою поширення інформації про проект та імплементації його результатів в інших закладах вищої освіти.

Детальніше про захід – тут.

Попередня Графік оцінювання проектних заявок конкурсу Еразмус+ CBHE (оновлення)