Круглий Стіл Проєкту Еразмус+ EFOSDAL (29.05.2020, on-line)

вітання29 травня 2020 року відповідно до програми реалізації гранту Еразмус+ EFOSDAL відбулась відеозустріч учасників круглого столу “Формування продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування”.

У заході взяли участь представники академічної спільноти, студентства, громадських організацій та об’єднаних територіальних громад різних регіонів України: Тернопільської, Чернівецької, Харківської, Одеської, Миколаївської та Полтавської областей.

Понад 20 учасників круглого столу обговорювали проблемні питання запровадження системи продовольчого забезпечення на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування в Україні.

Під час відеозустрічі члени ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив» презентували 4 теми:
1) Сучасний стан продовольчої безпеки: Україна та країни ЄС;
2) Рівень сільськогосподарського землекористування: Україна та країни ЄС;
3) Європейський досвід забезпечення продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування;
4) Проблеми продовольчого забезпечення та запровадження моделі сталого розвитку сільськогосподарського землекористування в Україні.

Питання викликали жваву дискусію та спонукали до обговорення актуальних питань формування продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування, а також наближення перспектив європейської інтеграції України шляхом адаптації змісту і форм організації продовольчого забезпечення до оптимальних моделей, що існують у країнах ЄС.

Більше інформації про ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив» та програму Еразмус+ Жана Моне Підтримка асоціацій «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування» Ви можете знайти за посиланнями:

Попередня Знайомтесь: проєкт ЄС Еразмус+ HRLaw «Європейське законодавство в сфері прав ...