Матеріали вебінару «Особливості виконання проєктів з мобільності під час війни та додаткові можливості підтримки працівників та студентів університетів» (30.03.22 р., онлайн)

В межах допомоги Україні, Європейська Комісія надала можливість гнучкості впровадження проєктів з Міжнародної академічної мобільності КА107 для підтримки працівників та студентів закладів вищої освіти України.

30 березня 2022 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні провів вебінар «Особливості виконання проєктів з мобільності під час війни та додаткові можливості підтримки працівників та студентів університетів», що відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України у співпраці з Національним технічним університетом України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” та Erasmus Student Network Ukraine. У заході взяло участь понад 120 учасників – інституційних координаторів Еразмус+, керівників закладів та працівники, відповідальних за міжнародну співпрацю закладів вищої освіти з різних куточків України.

Під час заходу координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА презентувала презентувала нововведення до проєктів з мобільності в межах нової Програми Еразмус+ на 2021-2027 рр., підкресливши наскрізні принципи та інклюзивність. Спікер зосередила увагу на ключових кроках подачі заявок, їх оцінці, провадженні проєктів “до” та “після” мобільностей, тощо. Додатково, було надано рекомендації для керівників закладів, Еразмус координаторів, студентів та працівників ЗВО щодо впровадження проєктів з мобільності під час війни, зокрема і через кейс досвіду КПІ ім. Сікорського.

КОРИСНІ МАТЕРІАЛИ

Щиро дякуємо всім за участь! Віримо в Україну в кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA

Попередня Підтримка у сфері освіти і молоді України Європейським Союзом - ...