Мінмолодьспорт спільно з партнерами розвиває спроможності вітчизняного громадського сектору для ефективної участі у Програмі ЄС Еразмус+ (19.06.2023 р., м. Київ)

Під час заходу 19 червня 2023 р., організованому спільно з Національним Еразмус+ агентством Португалії та Національним Еразмус+ офісом в Україні, заступник Міністра молоді та спорту з європейської інтеграції Андрій ЧЕСНОКОВ, Директор Національного агентства Еразмус+ Португалії з питань молоді та спорту Луїш АЛВЕЙС, а також представники 12 молодіжних організацій обговорили виклики та ідеї для проєктів, спрямованих на подолання наслідків воєнного стану у сфері молоді та спорту.

Андрій ЧЕСНОКОВ повідомив, про домовленості щодо розширення можливостей із подання заявок на гранти для вітчизняних організацій, досягнуту у ході нещодавньої зустрічі Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта та Віцепрезидента Європейської Комісії Маргарітіса Схінаса.

На круглому столі були представлені різноманітні можливості та програми, що відкриті для України в рамках Програми Еразмус+. Учасники обговорили важливість співпраці між молодіжними організаціями та державними структурами з метою забезпечення підтримки та розвитку сектору молоді та спорту.

У рамках презентацій були висловлені ідеї та пропозиції щодо створення проєктів, спрямованих на підтримку молоді. Учасники висловили впевненість, що через спільні зусилля та координацію можна досягти позитивних змін у житті молоді в таких складних умовах.

Міністерство молоді та спорту України продовжує підтримувати співпрацю з партнерами з Європи та активно сприяти впровадженню проєктів, спрямованих на розвиток молодіжного сектору та спорту в Україні.

За матеріалами вебпорталу Міністерства молоді та спорту України.

Попередня Можливості співпраці у сферах молоді та спорту обговорили з представниками ...