Міжнародна науково-практична конференція«Фінансовий сектор Європейського союзу та сталий розвиток: європейський досвід, стратегічні орієнтири для України»


Запрошуємо до участі в роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Фінансовий сектор Європейського союзу та сталий розвиток: європейський досвід, стратегічні орієнтири для України», яка відбудеться 6 червня 2019 р. в Академії праці, соціальних відносин і туризму, за адресою м. Київ, Кільцева дорога 3-а. Захід проводиться в рамках реалізації проекту «The EU Financial Sector as a Driver for Sustainable Development: European Integration, Policy Reform and Networked Economy Perspectives» грантової програми ЄС «ЕРАЗМУС+» (575275-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE)

Конференція має на меті стати платформою для обміну досвідом, новими ідеями та результатами наукових досліджень, що розкривають різні аспекти функціонування фінансового сектора ЄС та України та їх впливу на сталий розвиток. Запрошуються представники закладів вищої освіти, дослідники, аспіранти, представники органів влади, професійних груп, громадянського суспільства, чиї дослідження чи інтереси зосереджені на взаємозв’язку між фінансовим сектором та сталим розвитком.

Напрями роботи конференції:

✓ Секція 1. Сучасні тенденції розвитку фінансового сектору ЄС у контексті сталого розвитку: структура, моделі управління, актуальні тенденції, виклики та суперечності, реформування фінансового нагляду та регулювання для посилення ролі фінансового сектору ЄС в забезпеченні сталого розвитку.
✓ Секція 2. Нові інструменти для фінансування сталого розвитку в ЄС та світі: сталі фінансові інструменти, інновації на фінансових ринках, зелені інвестиції/фінанси, соціально-відповідальні інвестиції, проектне фінансування, краудфандинг, фінансова підтримка малого та середнього бізнесу, соціального підприємництва та стартапів, корпоративна соціальна відповідальність фінансового бізнесу та інші сталі практики.
✓ Cекція 3. Впровадження сталих ініціатив у фінансовому секторі України: сучасний стан та перспективи розвитку банківських та небанківських фінансових установ у контексті сталого розвитку, проблеми та перспективи фінансового сектору у контексті європейської інтеграції, впровадження сталих ініціатив українськими фінансовими посередниками, шляхи переорієнтації фінансового сектору на забезпечення сталого розвитку економіки України, уроки й можливості досвіду ЄС для України.

Ключові дати та дії учасника конференції:

До 1 червня 2019 Зареєструватися як учасник конференції за посиланням: https://goo.gl/forms/hbAWiVDFIVW5AiJn2  На кожного автора/співавтора подається окрема заявка!

До 1 червня 2019 Подати тези доповіді організаторам конференції електронною поштою: finsectoreu@socosvita.kiev.ua  Матеріали приймаються українською або англійською мовами.

6 червня 2018 Конференція.

Орієнтовний порядок роботи:
9-00-10-00 – реєстрація учасників
10-00-12-00 – пленарне засідання.
12-00-13-00 – кава-брейк.
13-00-16-00 – робота секцій.
16-00-16-30 – підбиття підсумків конференції.

Умови участі

До участі в конференції запрошуються аспіранти, молоді та досвідчені науковці, представники фінансового бізнесу, органів влади, експерти з фінансів, представники медіа, що цікавляться проблематикою розвитку сучасного фінансового сектору.

Робочі мови: українська, англійська (без перекладу).

Щодо можливостей публікацій та умов участі просимо звертатися до керівника проекту Гуляєвої Людмили Петрівни за тел: (050) 411-48-12, (044) 526-12-79. е-mail: finsectoreu@socosvita.kiev.ua  або glp2002@ukr.net 

 

Попередня Брошюра "ЄС ПІДТРИМУЄ РОЗВИТОК ОСВІТИ ТА НАУКИ В УКРАЇНІ" 2019