Міжнародна Школа Жана Моне: Університет – Школі «ЕФЕКТИВНИЙ ЕКОМЕНЕДЖМЕНТ ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ» (21-23.03.2024 р., онлайн)

21-23 березня 2024 року команда Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналась до Міжнародної Школи Жана Моне: Університет – Школі «ЕФЕКТИВНИЙ ЕКОМЕНЕДЖМЕНТ ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ» у онлайн форматі. Захід було організовано на базі кафедри екології та екоменеджменту Національного університету харчових технологій (НУХТ) в рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України (101085755 – JM RE – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) та Ефективний менеджмент відходів у ЄС – кращий вибір для України (101127175 – JM REW – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH).

Ініціативу кафедри екології та екоменеджменту активно підтримала шкільна спільнота – понад 280 зареєстрованих, 95 учасників у перший день роботи Школи – вчителі та учні, студенти коледжів і ЗВО, представники наукової спільноти, громадськості та бізнесу.

Програма заходу.

У вітальному слові Світлана ШИТІКОВА, PhD, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні, зосередила увагу учасників на важливості Програми ЄС Еразмус+ для України, можливостях для шкільної освіти, поширенні європейських цінностей та забезпеченні якості результатів міжнародних проєктів.

З вітальними словами до учасників Школи також звернулися ректор університету, професор Олександр ШЕВЧЕНКО, деканка факультету біотехнології та екологічного контролю університету Наталія ГРЕГІРЧАК і завідувач кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ігор ЯКИМЕНКО.

Попередня Інфосесія щодо можливостей Програми Еразмус+ у сферах освіти, молоді та ...