Можливості навчання та викладання в Європі. Семінар для студентів та викладачів в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ м. Харків 30.10.2014

Навчання та викладання в Європі. Семінар для студентів та викладачів в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+

30 жовтня 2014 року в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбудеться інтерактивний семінар щодо академічних обмінів та отримання освіти в Європі в рамках освітньої програми Європейського Союзу Erasmus+ (кредитна і ступенева мобільності).

Семінар проводитимуть представники відділу міжнародних програм та академічної мобільності університету, представник Національного Erasmus+ офісу в Україні пані Світлана Бацюкова та  координатор програми Erasmus Mundus у Львівському національному університеті імені Івана Франка пані Оксана Краєвська. З метою обміну досвідом на семінар запрошені випускники програм Еразмус Мундус, що навчалися у вищих навчальних закладах Європейського Союзу.

До участі в семінарі запрошуються студенти-бакалаври, магістри, аспіранти, викладачі і представники міжнародних відділів вищих навчальних закладів м.Харкова.

Під час заходу буде висвітлено такі питання: можливості щодо отримання вищої освіти в в рамках освітньої програми ЄС Erasmus+; правила участі в конкурсах на академічні обміни для студентів та стажування для викладачів, що започатковані в рамках існуючих партнерств Еразмус Мундус; основні проблеми, з якими стикаються студенти при поданні заявок на конкурси; поради від випускників програми тощо.

Початок заходу: об 11:30

Місце проведення: майдан Свободи, 6, північний корпус Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2-й поверх, ауд. 234

Вхід вільний.

Контактна інформація

Відділ міжнародних програм та академічної мобільності,

майдан Свободи, 6, кімната 400

Телефон: +380 (57) 705-09-54

Попередня Семінар "Автономія та відповідальність ВНЗ" (запис)