Навчальний візит HERE team до Університету прикладних наук Тампере (TAMK) (3-4.09.2024 р., м. Тампере)

3-4 вересня 2024 року члени Національної команди експертів з реформування вищої освіти Еразмус+ (HERE team), Ірина ЗОЛОТАРЬОВА та Юрій РАШКЕВИЧ взяли участь у навчальному візиті до Університету прикладних наук Тампере (TAMK), Фінляндія.

Захід продемонстрував, як заклад вищої освіти розвиває партнерство між університетом та бізнесом для досягнення таких цілей, як працевлаштування випускників і створення стійких інноваційних екосистем. Учасники отримали комплексне розуміння того, як TAMK використовує різноманітні форми співпраці для розвитку навчальних програм, інтегрованого навчання та співробітництва між викладачами і студентами, а також таких ініціатив, як навчальні лабораторії та центри прикладних досліджень.

Професорка Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця  Ірина ЗОЛОТАРЬОВА поділилася унікальним досвідом ініціатив та співпраці з Kharkiv IT Cluster. Проєкти з підтримки та професійного розвитку викладачів, рецензування освітніх програм, профорієнтаційна робота, участь у викладанні професійно орієнтованих дисциплін, стажування студентів, навчання підприємництву, а також численні соціальні проєкти викликали високу зацікавленість та отримали позитивну оцінку учасників з понад 20 країн-партнерів.

Попередня Save the date: Інфодень Еразмус+ Спорт 2025 (гібридний формат)