Новації Програми ЄС Еразмус+ та напряму з Розвитку потенціалу вищої освіти!!!

Шановні Еразмусівці – Еразмусоголіки!

Запрошуємо ознайомитись з новаціями конкурсів Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. у відеопрезентаціях з Віртуальної ярмарки проєктів Еразмус+ СВНЕ. Запрошуємо переглянути відеозаписи всіх сесій та надихнутись історіями успіху команд проєктів!

2.12 та 14.12. Міжнародні інформаційні сесії онлайн – реєстрація за посиланням тут.

Для підготовчої роботи над проєктами на нові конкурси, запрошуємо ознайомитись з наступною інформацією з перших вуст від Генеральних директоратів та Європейського виконавчого агентства з питань освіти і культури Європейської Комісії:

Стратегії та ключові пріоритети Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр. – за посиланням тут.

Новації напряму Розвиток потенціалу вищої освіти відеопрезентація – за посиланням тут.

Презентація новацій конкурсів з розвитку потенціалу вищої світи – за посиланням тут.

(Відео) ресурси новацій конкурсів міжнародного виміру (ICM, CBHE, Erasmus Mundus, Jean Monnet) – за посиланням тут.

  • Конкурси Програми ЄС Еразмус+ 2022 р. вже оголошено, детальніше – за посиланням тут.
  • Зміст Керівництва до Програми з перекладом укр.мовою, пріоритети, дедлайни та рекомендації НЕО в Україні – за посиланням тут.
  • Напрями відкриті для України з кінцевими термінами подання заявок (DEADLINES), гіперпосилання на конкурси тощо (англ./укр.мовами) – за посиланням тут.
  • Наскрізні пріоритети Програми визначено детально в Керівництві до Програми по кожному напряму окремо.
  • Регіональні пріоритети опубліковано на порталі конкурсів FTOP. Нагадуємо – Україна у складі країн Регіону 2 – Східне Партнерство.
  • Коротко про наскрізні пріоритети Програми, регіональні пріоритети СВНЕ та рекомендації МОН України щодо важливих пріоритетів на національному рівніх серед наскрізних для СВНЕ (англ./укр.мовами– за посиланням тут.

Можливості відкриті для різних організацій, є пріоритети для новачків і тих хто має інноваційних потенціал! Конкуренція висока, фокус на інклюзивність, зелені та цифрові трансформації, інноваційність ідей та системний підхід до реформ у сфері освіти!

Нагадуємо, що всі ресурси НЕО в Україні тільки для безкоштовного використання і поширення з обов’язковим посиланням на джерело – Національний Еразмус+ офіс в Україні ©(Проєкт ЄС) 

Слідкуйте за новинами! Stay safe and healthy!

Попередня 5th Eastern Partnership Youth Forum (23-24.11.2021, он-лайн)