Save the date: #ErasmusDays 2024

Дорогі Еразмусівці! Запрошуємо приєднатись до всесвітньої ініціативи #ErasmusDays 2024!

Цієї осені #ErasmusDays будуть проведені з 14 по 19 жовтня 2024 року і об’єднають однодумців з усього світу, зокрема і з України! Участь в щорічній ініціативі дають нам змогу вкотре представити проєкти Програми та їх вплив на індивідуальному, інституційному та національному рівнях. Долаючи виклики війни, особливо необхідним є вивчення успішних практик та досвід #ErasmusGeneration для побудови нової України як держави-члена ЄС після перемоги!

Ця міжнародна ініціатива #ErasmusDays базується на дуже простій концепції: протягом майже цілого тижня Еразмус+ спільнота ділиться історіями успіху і досягнутими результатами проєктів у сферах освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, заохочуючи та мотивуючи новачків приєднатись до спільноти. Важливо поділитись досвідом участі Еразмус+ під час війни та нагадати міжнародній спільноті про сьогоднішні події в Україні, підкресливши вагомий внесок участі України та її громадян для розвитку освіти, молоді і спорту!

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ: Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з партнерами запрошують заклади освіти, молодіжні та інші організації  й кожного, хто отримав унікальний досвід Еразмусівця, приєднатись до ініціативи та висвітлити свій особливий досвід. Наша команда вже готує Digital Communication Kit, план заходів та сценарій для всіх бажаючих долучитись! ВСІ ДЕТАЛІ БУДУТЬ ОПУБЛІКОВАНІ У СЕРПНІ!

ДОДАТКОВО! Еразмус+ запустив новий сайт для #ErasmusDays 2024, який пропонує покращену ергономіку, більш яскравий дизайн та зручний інтерфейс для організаторів заходів.

У разі додаткових запитань просимо звертатись до Катерини Жданової, менеджерка НЕО в Україні, +38 095 332 26 45 (Telegram, WhatsApp, Viber), office@erasmusplus.org.ua з копією на k.zhdanova@ukr.net.

Дякуємо і віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України та партнерів!

Допомагаємо та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusGeneration #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA

Попередня Публікація: Erasmus+ Blended Intensive Programmes. Basic Toolkit