Онлайн-дискусія «Як владі та ГО втілити проєкт за підтримки ЄС: успішні кейси» (12,13,15.10.2020, on-line)


12, 13 та 15 жовтня 2020 року за ініціативи Представництво Європейського Союзу в Україні відбулись онлайн-вебінари про ініціативи, реалізовані представниками влади та громадського сектору в Полтавській, Харківській та Луганській областях в межах програм від Європейського Союзу.

У онлайн-дискусії «Як владі та ГО втілити проєкт за підтримки ЄС: успішні кейси» узяли участь представники(ці) громадських організацій, благодійних фондів, аналітичних центрів, навчальних закладів та місцевої влади, які зацікавлені у грантовій підтримці ЄС для реалізації суспільно корисних ініціатив.

Спікер(ки) розповіли про свої проєкти, поділяться досвідом участі в грантових ініціативах ЄС, розкажуть про короткострокові та довгострокові результати своєї діяльності і дадуть відповіді на запитання глядачів.

 

12 жовтня (понеділок), 16:00 – 17:00

Проєкти Полтавської області:

– Школа демократії; Спікерка: Юлія Городчаніна, голова ГО «Нова Полтава»;
– Студентський омбудсмен. Як захищати права студентів в університеті; Спікерка: Інна Пахомова, директорка Інституту проєктів та інновацій Полтавського університету економіки і торгівлі;

 

13 жовтня (вівторок), 16:00 – 17:00

Проєкти Харківської області:
– PLAN B fest; Спікерка: Вероніка Склярова, культурна менеджерка проєкту PLAN B fest;
– Центр гендерної культури; Спікерка: Тетяна Чернецька, менеджерка проєкту «Центр гендерної культури»;

 

15 жовтня (четвер), 16:00 – 17:00

Проєкти Луганської області:
– Громадський пояс Донбасу; Спікерка: Олена Ніжельска, голова ГО «Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець» та інші.

 

*Захід проводився Представництвом Європейського Союзу в Україні. Він є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні.

Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, поширити європейські цінності та підвищити рівень обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

 

Попередня РОЗПОЧАТО опитування щодо впливу пандемії COVID-19 на міжнародну кредитну мобільність ...