РОЗПОЧАТО опитування щодо впливу пандемії COVID-19 на міжнародну кредитну мобільність Еразмус+ та ПРОДОВЖЕНО опитування щодо загального стану реалізації мобільності Еразмус+ українськими ЗВО


До уваги українських ЗВО, працівників та студентів!

Розпочато опитування щодо впливу пандемії COVID-19 на впровадження проєктів з міжнародної кредитної мобільності Еразмус+ та продовжено опитування щодо загального стану реалізації мобільності Еразмус+ українськими ЗВО.

Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує долучитись до опитування українських закладів вищої освіти (ЗВО) та учасників мобільності (викладачів, працівників та студентів) щодо вивчення впливу пандемії COVID-19 на впровадження проєктів з міжнародної мобільності Еразмус+, зокрема:

  • Для опитування закладів вищої освіти (відділів міжнародних зв’язків, координаторів Еразмус+, інш.), що впроваджують проєкти з міжнародної мобільності Еразмус+, прохання перейти за посиланням.
  • Для опитування працівників (викладачів та адміністративного персоналу), які були або є учасниками мобільності Еразмус+ під час весняного та осіннього семестрів 2020 року, прохання перейти за посиланням.
  • Для опитування студентів, які були або є учасниками мобільності під час весняного та осіннього семестрів 2020 року, прохання перейти за посиланням.

Нам важливо отримати інформацію від українських ЗВО, учасників мобільності Еразмус+ щодо впливу карантинних заходів COVID-19 на процес реалізації проєктів з міжнародної кредитної мобільності Еразмус+ у період з березня по жовтень 2020 року з огляду на продовження обмежувальних заходів. 

Окрім того, запрошуємо тих, хто раніше не долучився, взяти участь в опитуванні стосовно загального стану реалізації мобільності Еразмус+ українських ЗВО, працівників та студентів. З метою вдосконалення механізмів реалізації міжнародної кредитної мобільності, вивчення її ефективності та впливу на освітній процес у ЗВО НЕО в Україні запрошує взяти участь в опитуванні, а саме:

  • Для опитування закладів вищої освіти (відділів міжнародних зв’язків, координаторів Еразмус+, інш.), що впроваджують проєкти з міжнародної мобільності Еразмус+, прохання перейти за посиланням.
  • Для опитування працівників (викладачів та адміністративного персоналу), які були або є учасниками мобільності Еразмус+, прохання перейти за посиланням.
  • Для опитування студентів-учасників мобільності прохання перейти за посиланням.

Отриману інформацію за результатами обох опитувань буде проаналізовано та узагальнено задля визначення загального стану, тенденцій, викликів і перспектив впровадження проєктів з міжнародної кредитної мобільності Еразмус+ закладами вищої освіти в Україні, а особливо, пошуку інноваційних підходів у реалізації міжнародної мобільності в нових умовах реальності.

Просимо Вас забезпечити заповнення та подання опитувальних форм до 20 жовтня 2020 року. У разі виникнення запитань щодо заповнення форм, надання відповідей на запитання тощо просимо звертатись до контактної особи – Іванна Атаманчук, менеджер з моніторингу, Національний Еразмус+ офіс в Україні (ел.адреси: office@erasmusplus.org.uaivanna.at@gmail.com)

Дякуємо за співпрацю та бажаємо усім бути здоровими!
Команда НЕО в Україні

Попередня Святкуємо #ErasmusDays 2020 разом!