Партнерам та виконавцям проєктів Еразмус+!

Дорога родино Еразмус+!

Заклади вищої освіти та інші організації хто готував чи готує проєкти поточні на конкурси!

Розуміємо ту велику роботу, яку всі проробили і у співпраці з нами і deadline завтра чи пізніше у березні!

Кожен проєкт має обгрунтовувати та демонструвати Європейську додану вартість, більш того долучаючись до Програми Ви робите вибір сповідувати Європейські цінності!

Україна вже сплачує високу ціну за свій вибір втрачаючи українців і тих, хто зараз живе в Україні, руйнують наші міста і не тільки! Проте, не відмовиться від цінностей,
які сповідує!

Наша команда закликає, серед іншого, зосередитись на захисті Європейських цінностей саме зараз всіма засобами, в тому числі використовуючи Ваші професійні компетентності та результати проєктів!

Наприклад: допомагаємо один одному знайти безпечне місце, взаємодіємо для підтримки за всіма напрямками де можливо і хто може

Інформуємо міжнародних партнерів ті інші організації з перших вуст про ситуацію, залучаємось до ІТ варти та інших сфер!

Маємо багато разом роботи!

В тому числі, Ваш внесок до підготовки заявки до вступу до Європейського Союзу, може бути дуже потрібен, роботу над якою активно розпочинаємо, як щойно повідомив Прем’єр Міністр України Денис Шмигаль!

Запрошуємо активізуватись, підтримувати, допомагати один одному та працюємо на результат!

PS. Щодо конкурсу Жан Моне, Європейський Союз володіє ситуацією і обов’язково знайдемо можливості спільно з партнерами підтримувати відродження всього, що вже зруйновано і ми написали в Європейську Комісію листа про ситуацію.

Найважливіше зараз перемогти і зупинити агресію Російської Федерації та зберегти життя! Національний Еразмус+ офіс в Україні постійно на зв’язку!

Попередня Для виконавців та потенційних учасників Програми ЄС Еразмус+