Презантація індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ в межах Форуму Молодіжних центрів та молодіжних організацій Львівської області (11.11.2023 р., онлайн)

11 листопада 2023  року команда Національного Еразмус+ офісу в Україні долучились до Форуму Молодіжних центрів та молодіжних організацій Львівської області і провели презентацію з індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ у сферах молоді та спорту. Форум стави на меті об’єднати на одному майданчику усі існуючі центри, котрі працюють з молоддю у Львівській області та найвпливовіші у регіоні молодіжні організації з метою консолідації зусиль у роботі з молоддю.

До Форуму приєдналось близько 200 учасників з Львівської області, які представляли активне студентство та молодіжні організації, які зацікавлені в можливостях співпраці з розвитку потенціалу молоді свого регіону.

Привітали молодь голова Департаменту молоді Ради Європи Тобіас ФЛЕССЕНКЕМПЕР (онлайн), начальник Львівської ОВА Максим КОЗИЦЬКИЙ, голова Львівського Офісу ЮНІСЕФ Нінке ВОППЕН.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ для активної молоді. Спікер представила індивідуальні можливості для студентів та працівників закладів освіти та нововведення Програми для українців на час війни. Також було презентовано додаткові освітні можливості від різних держав ЄС на підтримки активної молоді України. Під час презентації було надано чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей, особливостей обмінів, вимог до учасників, підготовки пакету документів та очікуваних результатів обмінів та навчання за спільними магістерськими програмами Еразмус Мундус. Після презентації спікер представила можливості молодіжних обмінів та участь у волонтерських проєктах як додаткові можливості Еразмус+ на літній період. Додатково, спікер звернула увагу і на організаційні можливості, зокрема потенційну участь України в нових конкурсах з розвитку потенціалу у сферах молоді та спорту, підкревсливши пріоритети, ключові технічні та контекстуальні етапи підготовки до написання спільних з партнерами з ЄС проєктних заявок.

Підготовлено за матеріалами ЛОВА.

Попередня Секторальний семінар в рамках Міжвідомчої координаційної платформи донорів для України ...