Презентація для української молоді в межах “ЄвроТрейн Україною” (29.04.2023 р., онлайн)

29 квітня 2023 р. НЕО в Україні взяли участь онлайн у заході для української молоді в межах “ЄвроТрейн Україною”, організованого в м. Житомир командою  European Youth of Ukraine.

До заходу долучилось близько 40 представників активної молоді України, які отримали змогу заглибитися у світ демократичної Європи; сформувати своє бачення відносин Україна-ЄС; проаналізувати цінності ЄС та України; проаналізувати як молодь України вже змінила Європу та що ще можемо зробити; дізнатися про наш досвід в європейській політиці.

Катерина ЖДАНОВА, НЕО в Україні, презентувала Програму ЄС Еразмус+ на 2021-2027, ключові пріоритети, сфери та напрями для індивідуальних учасників у сфері освіти та молоду. Спікер зосередила увагу на можливостях формальної та неформальної освіти: програми обмінів для студентів та працівників закладів освіти, молодіжні обміни та волонтерські проєкти в межах Євроепйського корпусу солідарності. Спікер надала чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей, етапи підготовки пакетів документів, а також надала чіткі поради щодо додаткових можливостей Еразмус+ для украінців на час воєнного стану в Україні. Наприкінці заходу, спікер поспілкувалась з учасниками під час сесії Запитання&Відповіді, надавши поради та лайфхаки успішної аплікаційної заявки.

Попередня Участь у фінальній конференції проєкту Еразмус+ CBHE CybPhys (28.04.2023, онлайн)