Презентація Еразмус+ в рамках «Дні кар’єри ЄС» (23.04.19, м. Кривий Ріг)


23 квітня 2019 р. у Донецькому юридичному інституті криворізька молодь взяла участь у заході від Представництва Європейського Союзу в Україні – Дні кар’єри. Захід орієнтований на те, щоб розповісти не тільки про можливості, які надає ЄС, але й про актуальні професії криворізького регіону. На заході представили можливості працевлаштування у Кривому Розі та шляхи отримання ґрантів для закордонного навчання. Основна мета Дня кар’єри – зорієнтувати майбутніх випускників на обрання професії, яка актуальна саме в Кривому Розі. Стенди на ярмарку вакансій майоріли фаховими напрямками – від силових структур до професій медика або туристичного гіда.

На заході був присутній і міський голова Юрій Вілкул. «Ви – молодь, яка мріє про кращу кар’єру та перспективний розвиток. Сьогодні ми можемо разом з вами розглянути варіанти та шляхи вашого подальшого майбутнього», – звернувся до присутніх мер. Віктор Бесчастний, ректор Донецького юридичного інституту МВС України зазначив: “ДЮІ проводить переговори, щоб залучати фахівців з підготовки поліцейських в Словаччини та студенти могли отримати подвійний диплом. Бажаю, щоб після Дня кар’єри ЄС та тренінгів ви побачили над чим ще потрібно працювати”

«Державна служба зайнятості завжди зацікавлена у проведенні подібних заходів, тому що вони носять профорієнтаційний характер, спонукають молодь залишатися в нашій країні і працювати на її розвиток», – зазначив директор Криворізького міськрайонного центру зайнятості Ігор Вознюк.

Окрім ярмарку вакансій, менеджерка Національного Еразмус+ офісу в Україні – Катериною Ждановою, провела презентацію про можливості в рамках Програми для молоді міста. Учасникам було представлено архітектуру та ключові напрями Програми, зокрема індивідуальні можливості у сфері молоді та освіти. В результаті заходу всі учасники отримали вичерпні відповіді щодо якісної та успішної участі в конкурсах Еразмус+ та додаткових освітніх можливостях в ЄС.

Інформація на сайті організаторів за посиланням.

Попередня Зустріч з партнерами з Італії для розбудови потенціалу Національної музичної ...