Презентація індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ до Дня Європи в Україні (10.05.2023 р.)

10 травня 2023 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні на запрошення студентського самоврядування провела презентація індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус для студентів та працівників  Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

У заході взяло участь близько 20 учасників, які зацікавлені в програмах обмінів, розвитку мовних навичок та досвіді навчання закордоном.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ для активної молоді. Спікер представила індивідуальні можливості для студентів та працівників закладів освіти та нововведення Програми для українців на час війни. Також було презентовано додаткові освітні можливості від різних держав ЄС на підтримки активної молоді України. Під час презентації було надано чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей, підготовки пакету документів та очікуваних результатів обмінів та навчання за спільними магістерськими програмами Еразмус Мундус. Після презентації спікер представила можливості молодіжних обмінів та участь у волонтерських проєктах як додаткові можливості Еразмус+ на літній період.

Наприкінці заходу учасники поспілкувались зі студентами Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, які поділились історіями як потрапити на програму обміну Еразмус+, який досвід отримали, та як власне наважились взяти участь.

Попередня Участь у круглому столі в межах проєкту CBVET VET4SEB (10.05.2023, ...