Презентація Програми ЄС Еразмус+ в рамках EU Study Days (11.04.2019, м. Тернопіль)


11 квітня 2019 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбулася у 29 сесія EU Study Days, в рамках якої відбулась презентація індивідуальних можливостей Програми Еразмус+ (вища освіта та молодь). У заході узяли участь близько 50 учасників з різних куточків України.

Проект Європейського Союзу «EU Study Days in Ukraine (Школа європейських студій в Україні)» об’єднує студентів та випускників університетів з усіх регіонів України та надає можливість молоді дізнатися більше про Європейський Союз та євроінтеграцію України, а також ставить на меті створити майбутню мережу активної молоді з метою обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.

В рамках першого дня сесії Бенедікт ГЕРРМАНН, Спеціаліст з питань політики Групи з підтримки України Представництва ЄС виступив із презентацією «Децентралізація – прихований потенціал для реформ в Україні». Вікторія ДАВИДОВА, Радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні здійснила огляд програм ЄС у галузі освіти, молоді, культури та ознайомила учасників із інформаційними ресурсами про ЄС. Вероніка ТКАЧЕНКО, менеджер НЕО в Україні окреслила освітні можливості для студентів та випускників в рамках програми Erasmus+ (отримання грантів для студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу в рамках Програми ЄС Еразмус+, а також шляхи участі молоді у інших напрямах діяльності Програми). Володимир ФЕСЬКОВ, Експерт ГО «Інститут політичної освіти» висвітив питання децентралізації та місцевого самоврядування в контексті євроінтеграції.

Більше інформації про EU Study Days (Єврошколу) на сторінках мереж Facebook.

Попередня Презентація Програми ЄС Еразмус+ в рамках Днів кар’єри ЄС (11.04.2019, ...