Презентація результатів Програми «Лідери трансформації університетів задля відродження України» від Британської Ради в Україні (02.03.2024 р., м. Київ)

2 березня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні взяла участь у презентації результатів Програми «Лідери трансформації університетів задля відродження України» від Британської Ради в Україні, що відбулася у м. Києві.

Британська Рада в Україні в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту впроваджувала програму «Лідери трансформації університетів задля відродження України» з жовтня 2023 року по березень 2024 року. Команда НЕО та Національних експертів з реформування вищої освіти долучались до впровадження програми як експерти, модератори та тренери.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка та Жанна ТАЛАНОВА заступниця координаторки – менеджерка з аналітичної роботи Національного Еразмус+ офісу в Україні взяли участь в презентації інституційних проєктів команд українських університетів, які протягом програми з 2023 р. працювали над підготовкою проєктів інституційних змін та забезпечували їх обговорення і узгодження в університетській спільноті. Також долучились до обговорення результатів та можливих шляхів подальшої підтримки таких проєктів і синергії з проєктами Еразмус+.

Інформація на сайті організаторів

Попередня Завершено черговий конкурс Еразмус+, проте ще 13 конкурсів триває!