Презентація щодо можливості співпраці в межах Еразмус+ з українськими ЗВО в межах заходу від European University E3UDRES2 (18.05.2023, онлайн)

18 травня 2023 року проведено презентацію щодо можливості співпраці в межах Еразмус+ з українськими ЗВО в межах заходу від European University E3UDRES2 (онлайн).

8 представників з 4 ЗВО України долучились офлайн до заходу.

Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА презентувала питання стану української освіти до та під час війни; виклики в освіті України під час війни; особливу підтримку ЄС та окремих інституцій; можливості та ідеї для співпраці з Україною в рамках Еразмус+ 2023.
Розповсюджено корисні ресурси щодо можливостей Програми Еразмус+ та задля розбудови потенціалу закладів освіти України для участі в конкурсах та впровадження проєктів, а також реалізації проєктів в умовах війни. Презентовано ситуацію у сфері освіти в Україні під час воєнного стану, виклики та пріоритети співпраці.

 

 

Попередня Міжнародна конференція «ПРОФЕСІОНАЛІЗМ ПЕДАГОГА В УМОВАХ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЦИФРОВИХ ІННОВАЦІЙ»  (16-17.05.2023 р., ...