Презентація в рамках II Ярмарки культурних грантів (2.07.19, м. Київ)


2 липня 2019 р. в м. Київ було проведено масштабний «Другий міжнародний ярмарок грантів у сфері культури». Захід організовано Національним бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні за підтримки Український культурний фонд. Інформаційний партнер — Громадський Простір.

Щорічне проведення «Міжнародного ярмарку грантів у сфері культури» стало доброю традицією та ефективним майданчиком для спілкування між грантодавцями та представниками культурних і креативних індустрій, які перебувають у пошуку фінансової підтримки для своїх культурних проектів та ініціатив в Україні.

Учасники познайомились із найбільшими донорами у сфері культури, обмінялись досвідом і зустріли потенційних партнерів для майбутніх проектів.

ПРОГРАМА заходу за посиланням.

Серед грантодавців ярмарку – Креативна Європа, Український культурний фонд, European Union in Ukraine, U.S. Embassy Kyiv Ukraine, Міжнародний фонд “Відродження”, National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team, Чеський центр у Києві, Французький інститут в Україні / Institut français d’Ukraine, Ukrainian Institute – Український інститут, Goethe-Institut Ukraine (проект House of Europe), Мiнiстерство молоді та спорту України, Export Promotion Office/Офіс з Просування Експорту, IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. та інші закордонні інституції і посольства, які надали актуальну інформацію про напрями проектів, за якими здійснюється грантова підтримка.

Під час заходу на головній сцені менеджерка Національного Еразмус+ офісу в Україні – Катерина ЖДАНОВА, презентувала Програму, зокрема, її архітектуру, ключові напрями, індивідуальні та організаційні можливості. Додатково, після презентації біля стенду учасникам були надані персональні консультації щодо можливостей співпраці між університетами, ГО, органами державної влади та сферою бізнесу.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ НЕО в Україні – завантажити.

Фотозвіт заходу за посиланням.

ВІДЕОзапис заходу за посиланням

 

Попередня Подання картки піврічного моніторингу проектів Еразмус+ (до 15.07.2019 р.)