Проведено тренінг з написання проектів за програмою Еразмус+ 9 липня 2015 р.

Тренінг з підготовки проектних заявок за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти» в рамках програми ЄС Еразмус+ пройшов 9 липня 2015 р. у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв, м. Київ. Учасниками тренінгу стали викладачі, працівники відділів міжнародних зв’язків українських ВНЗ з Вінниці, Житомиру, Києва, Луцька, Львова, Харкова та Хмельницького, представники науково-дослідних установ, Міністерства освіти і науки України.

Метою тренінгу було нарощування потенціалу вітчизняних ВНЗ щодо міжнародної співпраці та інтернаціоналізації, поширення серед академічної спільноти інформації про програму Еразмус+ та її напрям «Розвиток потенціалу вищої освіти», роз’яснення логіки підготовки проектних пропозицій, руху від проектної ідеї до проектної заявки. Учасники опанували інструменти проектного менеджменту (аналіз проблем, аналіз цілей, аналіз стейкхолдерів); навчилися заповнювати логіко-структурну матрицю та готувати робочі пакети.

Сподіваємось, що для учасників тренінг був також нагодою познайомитися, обмінятися думками, замислитися про актуальні проблеми вищої освіти, або запланувати спільний проект.

Національний Еразус+ офіс в Україні висловлює свою щиру подяку Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв за гостинність і допомогу в організації тренінгу, а також дякує усім учасниками тренінгу за активну позицію, співпрацю, цікаві проектні ідеї.

Попередня Звіт про навчальний візит Національної команди HERE "Організація міжнародної кредитної ...