Регіональний Інфодень Еразмус+ для ЗВО Дніпропетровської області в НТУ “Дніпровська політехніка” (02.05.2024 р., м. Дніпро)

2 травня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні провела регіональний Інфодень Еразмус+ для ЗВО Дніпропетровської області в НТУ “Дніпровська політехніка”.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні під час заходу презентувала можливості Програми ЄС Еразмус+ для українських ЗВО та надала вичерпну інформацію, починаючи від процесу підготовки нового проєкту, подання на конкурси та закінчуючи дисемінацією результатів.

Олександр АЗЮКОВСЬКИЙ, ректор Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» привітав учасників заходу, а команда університету у складі з Артема ПАВЛИЧЕНКО, Миколи ТРЕГУБА та Катерини ПРЯЖНИКОВОЇ поділилась:

  • результатами міжнародної діяльності у 2022/2023 років;
  • досвідом реалізації проєкту Еразмус+ розвиток потенціалу вищої освіти на прикладі проєкту Еразмус+ EMINReM «Магістерська програма з еко-гірництва та інноваційного управління природними ресурсами»;
  • досвідом адміністрування проєктів та мотивації університетських команд.

Під час заходу обговорювалися можливості міжнародного академічного співробітництва та вдосконалення навичок управління міжнародними проєктами, можливості програми Еразмус+ для ЗВО Дніпропетровщини, організаційні питання участі ЗВО у міжнародних проєктах та презентація успішних кейсів Дніпровської політехніки. Наприкінці зустрічі відбулася QA-сесія зі спікерами заходу.

До участі долучилось більше 50 учасників: працівники і студенти Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, ДНУ ім. Олеся Гончара, Університету митної справи та фінансів, Дніпровського державного аграрно-економічного університету, ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», Державного університету економіки і технологій, Університету ім. Альфреда Нобеля, ВНПЗ «Дніпровський гуманітарний університет» та Фахового коледжу ракетно-космічного машинобудування ДНУ ім. Олеся Гончара.

Після заходу Світлана ШИТІКОВА ознайомилась з інноваціями Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», які впроваджуються в межах міжнародних проєктів, в тому числі і Програми ЄС Еразмус+.

Щиро дякуємо потужній команді Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» та всім учасникам за активну роботу!

Презентація «Програма ЄС Еразмус+ як інструмент трансформації українських закладів освіти» спікерки — завантажити.

За матеріалами пресслужби Національного технічного університету “Дніпровська політехніка”.

Попередня Вебінар «Конкурс CBVET (Розвиток потенціалу професійної освіти). Робота з аплікаційною ...