Розбудовуємо нові партнерства з університетами Австрії (12-13.06.2024 р., м. Відень)

Шановні Еразмусівці!

Як ми повідомляли раніше, Федеральне міністерство освіти, науки і досліджень Республіки Австрія спільно з Міністерством освіти і науки України та Національним Еразмус+ офісом в Україні 12 – 13 червня 2024 р. в місті Відень (Австрія) організовують тренінг для розбудови та посилення співпраці між закладами України та Австрії в межах Програми ЄС Еразмус+.

Звертаємо увагу, що група української делегації на участь у Відні затверджена та відібрані учасники отримали інструкції щодо організації участі. Дякуємо всім хто зареєструвався!

Перелік австрійських та українських ЗВО для участі в тренінгу офлайн – завантажити.

Проте, вважаємо важливим представити всі українськи університети, які зацікавлені у співпраці, то запрошуємо заклади вищої освіти України  розширити свої партнерства з університетами Австрії та підготувати і надіслати organisation profile тут.

Цей профіль буде поширено серед австрійських партнерів і наша команда готова знайти Вам партнерів під час зустрічі у Відні.

 

Обов’язкові вимоги щодо organisation profile:

  • Не змінювати формат файлу. Якщо інформація відсутня, то просимо поле залишати пустим (не видаляти частину таблиці).
  • Заповнювати виключно англійською мовою та вказати конкретні ідеї.
  • В назві файлу вказати «UA – Profile_повна назву закладу англ. мовою».
  • При надсиланні фалу в темі листа вказувати «UA – Profile_повна назву закладу англ. мовою».
  • Заповнити та надіслати на office@erasmusplus.org.uaза копією на  k.zhdanova@ukr.net до 12:00 7 червня 2024 р.

 

Також надана інформація буде зібрана командою НЕО та розміщена у відкритому доступі на Google Drive для подальшого поширення серед австрійських учасників тренінгу у м. Відень. Зацікавлені у співпраці потенційні партнери будуть комунікувати з українськими ЗВО через вказані в organisation profile контакти.

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, +38 095 332 26 45 (Telegram, WhatsApp), office@erasmusplus.org.ua за копією на  k.zhdanova@ukr.net.

 

Корисні ресурси щодо потенційних напрямів співпраці:

 

Віримо в Україну,  кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA

Попередня Курс відеолекцій «Розроблення професійних стандартів» (17.06.2024 р., онлайн)