Секторальний семінар в рамках Міжвідомчої координаційної платформи донорів для України “Соціальна інфраструктура та послуги” (10.11.2023 р., онлайн)

10 листопада 2023 р., команда Національного Еразмус+ офісу в Україні приєдналася до секторального семінару “Соціальна інфраструктура та послуги”, що відбувся в рамках Міжвідомчої координаційної платформи донорів для України.

У семінарі прийняло участь близько 180 учасників: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України (Мінінфраструктури), Міністерство фінансів України, Міністерство охорони здоров’я України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство соціальної політики України, Міністерство у справах ветеранів України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство культури та інформаційної політики України, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, представники міжнародних партнерів (донорів та МФО), Секретаріат Міжвідомчої координаційної платформи донорів (MDCP).

Ціллю семінару було сприяння поглибленому секторальному обговоренню та координації між Україною, донорами G7 та міжнародними фінансовими організаціями.

Уряд України, Всесвітній Банк, ООН та Європейська Комісія готують огляд потреб України 2024 для відновлення та працюють над пріоритетами підтримки реформ. Огляд 2023 р. тут.

Було спільно ініційовано проведення серії семінарів для синергії та взаємодії донорських організацій для вироблення пріоритетів для фінансування проєктів. 

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні долучилась до семінару та звернула увагу учасників на пріоритети конкурсів Програми ЄС Еразмус. Було проінформовано донорські організації щодо нових конкурсів у сфері освіти, молоді та спорту.

Попередня Міжнародна науково-практична конференція «Європейська інтеграція України в умовах війни Росії ...