СЕМІНАР ДЛЯ КЕРІВНИКІВ УНІВЕРСИТЕТІВ «ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ» (15.09.15)

15 вересня 2015 р. відбувся семінар «Інтернаціоналізація вищої освіти», ініційований Міністерством освіти і науки України разом з Національним Еразмус+ офісом в Україні та командою Національних експертів з реформування вищої освіти з метою обговорення актуальних питань розвитку міжнародної діяльності закладів вищої освіти України в контексті євроінтеграції.

Трансляція в режимі онлайн за посиланням: http://pedpresa.ua/136434-vebinar-30.html

Серед питань, що обговорювались на семінарі: академічна мобільність, спільні освітні програми подвійного диплому, проблеми реалізації міжнародних проектів, навчання іноземних студентів в Україні, визнання іноземних кваліфікацій в Україні.

Експерти. Міністерство освіти і науки України: Перший заступник Міністра Інна Совсун, начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції вищої освіти Анна Новосад, заступник начальника управління – начальник відділу міжнародного наукового-технічного співробітництва Стелла Шаповал, начальник відділу університетської освіти Департаменту вищої освіти Алла Рибалко, радник Міністра освіти і науки України, уповноважений представник Українського державного центру міжнародної освіти Ірина Гагаріна, директор Інформаційно-іміджевого центру МОН України Вікторія Сергієнко;
Національний Еразмус+ офіс в Україні: Світлана Шитікова, Жанна Таланова;

Національні експерти з реформування вищої освіти: проректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Рашкевич та завідувач кафедри, радник з міжнародної діяльності ректора Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця Ірина Золотарьова.

Деталі щодо Семінару на офіційному сайті Міністертсва освіти і науки України за посиланням: http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2015/09/14/15-veresnya-seminar-na-temu-%C2%ABinternaczionalizacziya/

Попередня НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕРАЗМУС+ ОФІС В УКРАЇНІ В ПРЯМОМУ ЕФІРІ «ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ХВИЛІ» ...