Семінар «Можливості для закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти за програмою Еразмус+» (11.11.2019, м. Київ)

11 листопада 2019 р. у м. Києві відбувся семінар «Можливості для закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти за програмою Еразмус+».

Захід організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України, Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти МОН України, Інститутом професійно-технічної освіти НАПН України. У семінарі узяли участь більше 80 учасників з різних міст України.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Василь КРЕМЕНЬ, Президент Національної академії педагогічних наук України.

Результати проекту Еразмус+ «Удосконалення практико-орієнтованої підготовки учителів професійної (професійно-технічної) освіти (ITE-VET)» презентувала Олександра БОРОДІЄНКО, Завідувач лабораторії зарубіжних систем професійної освіти і навчання, Інститут професійно-технічної освіти НАПН України.

Можливості для закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти Програми ЄС Еразмус+ висвітлили Світлана ШИТІКОВА, Координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні та Володимир ЛУГОВИЙ, Віце-Президент, НАПН України, Національний експерт з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+.

Олег ШАРОВ, Генеральний директор Директорату вищої освіти та освіти дорослих, Міністерство освіти і науки України, Національний експерт з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ представив пріоритети міжнародної співпраці за Програмою ЄС Еразмус+ для реформ в Україні.

Презентації спікерів:
Інформація оновлюється

Попередня Матеріали Дня Жан Моне (08.11.2019, м. Київ)