Щодо моніторингу проєктів МТД – Програми ЄС Еразмус+ (подання до 10.01.2024)

Нагадуємо, що відповідно до Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 р. № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» (далі – Порядок), учасники реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги, визначені як реципієнти, зобов’язані надсилати до бенефіціара звітні документи (форма додається) про стан впровадження проєктів.

На виконання пункту 25 Порядку для забезпечення річного моніторингу проєктів необхідно подати МОН до 10 січня 2024 року:

  • результати річного моніторингу проєкту (програми), складені за формою згідно з додатком 3 до Порядку, завізовані відповідальною особою та підписані керівником реципієнта;
  • копії протоколів засідань наглядових рад та експертних груп, що утворюються для супроводження діяльності за проєктом (програмою), якщо це передбачено проєктом (програмою).

Крім того, просимо також обов’язково надіслати копії звітних документів (у форматі PDF та MS WORD) на електронну адресу itamesu2023@gmail.com. Звертаємо увагу, що оригінали звітних документів мають бути надані до МОН в установленому порядку впродовж місяця після завершення дії воєнного стану в Україні.

Попередня Регіональна дискусія «Волинь: від відновлення до розвитку в умовах війни ...