Щорічна конференція експертів з реформування вищої освіти 2018 року «Розбудова потенціалу для реформування вищої освіти: вплив спільних міжнародних проектів» (12-13.12.18 р., м. Рим, Італія)


12-13 грудня 2018 р. у м. Рим (Італія) відбулася Річна конференція експертів з реформування вищої освіти на тему «Розбудова потенціалу для реформування вищої освіти: вплив спільних міжнародних проектів». Метою проведення конференції було обговорення різних моделей кооперації між університетами для розбудови потенціалу реформування вищої освіти, аналіз впливу та ефективності Еразмус+ проектів на інституційному, національному та міжнародному рівнях.

Учасниками заходу були більше 120 Національних експертів з реформування вищої освіти країн-партнерів, сусідніх з ЄС, представники Національних Еразмус+ офісів, експерти з країн ЄС та країн-партнерів, представники приймаючої організації (Університет Риму).

Від України у заході узяли участь Національні експерти з реформування вищої освіти Андрій СТАВИЦЬКИЙ, Володимир БАХРУШИН, Вадим ЗАХАРЧЕНКО та координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА, які мали змогу ознайомитись з аналітичною інформацією щодо структури та ефективності реалізації проектів Еразмус+ з розбудови потенціалу та їх перспектив у контексті розвитку Європейської вищої освіти; підвищити рівень розуміння прогресу Болонського процесу та нових цілей і викликів Європейського простору вищої освіти; ознайомитись із успішними практиками розроблення та реалізації проектів розбудови потенціалу вищої освіти; підвищити рівень розуміння процесів впровадження національних рамок кваліфікацій та їх ролі у визнанні кваліфікацій.

Інформація за посиланням: https://supporthere.org/rome2018 

Попередня VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України в ...