Скайп-презентація Еразмус+ в рамках EU Study Days (7.06.19, м. Сєвєродонецьк)

Без названия

7 червня 2019 р. у м. Сєвєродонецьк відбулася 30-а сесія Єврошколи для студентів з різних університетів України, представників студентських об’єднань та громадських організацій.

Єврошкола – це унікальна можливість для українських студентів та випускників ЗВО:
– отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України;
– вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини;
– поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями;
– долучитися до мережі активної молоді для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.
В рамках заходу відбулася презентація індивідуальних можливостей для 50-ти студентів, випускників та активістів студентських організацій. Висвітлено індивідуальні можливості навчання та обмінів для студентів, випускників, викладачів в рамках Програми ЄС Еразмус+ напряму КА1: Мобільність (академічна та молодіжна). Було надано чіткі рекомендації, покрокова інструкція як діяти в разі участі в конкурсі на отримання гранту, а також розглянуто загальний пакет документів та обговорено загальні тенденції серед учасників конкурсу.
Додатково: Проект EU Study Days EU Study Days є проектом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проект має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив. Участь у Єврошколі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст. Робочі мови Єврошколи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим для участі. Більше інформації про EU Study Days (точні дати, методи відбору кандидатів, місця проведення) доступні на сторінці проекту у Facebook.

Попередня Скайп-презентація Еразмус+ в рамках «Дні кар’єри ЄС» (7.06.19, м. Сєвєродонецьк)