Тренінг для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти (16.04.2019, м. Київ)

16 квітня 2019 р. відбувся тренінг для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти. Захід відвідали близько 20 науково-педагогічних працівників, які активно залучені у процес розбудови внутрішніх систем забезпечення якості у закладах вищої освіти.

Тренінг організовано Інститутом вищої освіти НАПН України в рамках проектів «Формування мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти» та «Нова система акредитації як засіб забезпечення якості та подолання корупції у вищій освіті».

Під час тренінгу відбулися 4 сесії. Питання політики та нормативних основ забезпечення якості вищої освіти в Україні, а також Розвитку та модернізації освітніх програм на основі стандартів вищої освіти розглядалися менеджером з аналітичної роботи НЕО в Україні Жанною ТАЛАНОВОЮ. Аналіз кейсів внутрішніх систем забезпечення якості вищої освіти презентувала завідувач відділу політики та врядування у вищій освіти Інституту вищої освіти Олена ОРЖЕЛЬ. Забезпечення якості на третьому рівні вищої освіти представила завідувач відділу науково-організаційної та кадрової роботи Інституту Ірина ЛИНЬОВА.

Деталі за посиланням

Попередня Зустріч з представниками університетів ЄС з питань співпраці Еразмус+ КА1: ...