Тренінг «Train-the-Trainer Training: Advanced» за участі HERE team (7-9.12.2020)

7 – 9 грудня 2020 року відбувся англомовний триденний тренінг-інтенсив для тренерів для підсилення досвіду, навичок та вмінь, а також для спільного бачення різних ситуацій «Train-the-Trainer Training: Advanced». Захід пройшов за участі тренерів з британської акредитаційної агенції QAА та представників Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Перші два дні тренінгу відбувалися англійською мовою без перекладу. Спікери Іен ВЕЛЧ і Елісон ФЕЛЧЕ допомагали зрозуміти тренерам особливості лідерства та управління на кожному етапі експертизи, підходу до акредитацій програм третього рівня, кращі прийоми для отримання необхідних підтверджуючих аргументів і фактів, створення якісного звіту на їх основі.

9 грудня захід проходив українською мовою та стосувався локальних особливостей і візій. Під час тренінгу заступниця голови Національного агентства Наталія СТУКАЛО актуалізувала питання реалізації цінностей Національного агентства у діяльності тренерів. Керівник Секретаріату Михайло ВИННИЦЬКИЙ (HERE team) запропонував для обговорення проєкти форми опрацювання результатів акредитації експертами та програми тренінгів для “просунутих” експертів. Разом з учасниками заступники голови Національного агентства Андрій БУТЕНКО та Олена ЄРЕМЕНКО проаналізували виклики у підходах до вже знайомих кейсів.

Підготовлено за матеріалами

Попередня Участь у заході в межах проєкту Еразмус+ DESTIN (08.12.2020, on-line)