Тренінг з підготовки проєктних заявок за напрямом «Розвиток потенціалу професійної освіти» (CBVET) Програми ЄС Еразмус+ (23.05.2023, м. Київ)

23 травня 2023 року у м. Київ відбувся тренінг з підготовки проєктних заявок за напрямом «Розвиток потенціалу професійної освіти» (CBVET) Програми ЄС Еразмус+. Захід організовано Директоратом професійної освіти МОН України у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні та Командою підтримки реформ МОН України в межах Тижня професійної освіти в Україні.

Участь у тренінгу узяли 17 представників закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти з Києва, Житомира, Бердичіва, Немішаєва, Чернівців, Козятина, Вінниці, Запоріжжя та Білої Церкви.

З вітальним словом до учасників заходу звернулась Тетяна БІЛЕЦЬКА, заступниця директорки Команди підтримки реформ  МОН України – П(ПТ)О.

Менеджерки НЕО в Україні Жанна ТАЛАНОВА та Вероніка ТКАЧЕНКО представили короткий огляд напряму CBVET Програми ЄС Еразмус+; вимоги до подачі заявок та ключові критерії відбору проєктів; основи підготовки проєктних заявок (мета, завдання, очікувані результати та стратегії підвищення шансів на успіх: партнерство, інновації, якість, вплив та сталість проєкту).

В межах тренінгу учасники мали змогу презентувати проєктні ідеї для отримання зворотного зв’язку та розробити проєктні концепти за координації тренерів.

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

Підготовка проєктних заявок за напрямом CBVET_Ж.Таланова_В.Ткаченко

 

 

Попередня "День Програми ЄС Еразмус+: можливості для всіх!" (20.05.2023 р., онлайн)