Тренінгова сесія Програми ЄС Еразмус+ за напрямом Жан Моне (16.01.19, м. Київ)


16 січня 2019 р. у Національному Еразмус+ офісі в Україні відбулася тренінгова сесія за напрямом Жан Моне.

Захід було організовано у співпраці з Центральним інститутом післядипломної педагогічної освіти Університету менеджменту освіти НАПН України. До сесії долучилися 18 слухачів курсів підвищення кваліфікації Інституту – представників Національного авіаційного університету, Київського національного торговельно-економічного університету, Національного університету харчових технологій, Криворізького державного педагогічного університету, Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Державного університету телекомунікацій, ДВНЗ «Університет менеджменту освіти».

В рамках заходу менеджер НЕО в Україні Петро КРАЙНІК висвітлив ключові аспекти підготовки проектних пропозицій за напрямом, зокрема технічні питання із заповнення аплікаційної електронної форми, обов’язкових додатків, а також розкрив особливості, що стосуються мінімальних технічних критеріїв та принципів оцінювання пропозицій, та відповів на поставлені запитання.

Наприкінці до тренінгової сесії долучилася координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА, яка наголосила на важливості міжнародної діяльності закладів вищої освіти, інтернаціоналізації та використанні широких можливостей, що надаються в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ за різними ключовими напрямами, а також на забезпеченні якості як на стадії підготовки, так і на стадії реалізації проектів.

Корисні посилання:

Про конкурси програми ЄС Еразмус+ 2019 року та Матеріали Міжнародного інформаційного тижня Програми ЄС Еразмус+ 5-9.11.2018 р.

Попередня в рамках проекту ЄС Жан Моне МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ УКРАЇНА-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ...