Участь та презентація в межах DAYS OF UKRAINE IN LOWER SAXONY (30.09.2022, Ганновер, Німеччина)

30 вересня 2022 р. команда НЕО в Україні взяла участь в DAYS OF UKRAINE IN LOWER SAXONY, що було організовано Leibniz University Hannover (LUH) у співпраці з Hannover Medical School (MHH) та German-Ukrainian Academic Society (DUAG). Головна мета заходу – розширення та подальший розвиток німецько-української академічної та дослідницької співпраці шляхом нетворкінгу, обміну інформацією, знаннями та культурним трансфером. У заході взяли участь також представник Міністерства освіти і науки України, а також представники закладів вищої освіти України, що зацікавлені у співпраці з колегами з Німеччини.

Конференція продемонструвала поточні проєкти партнерства та співпраці у сфері вищої освіти між українськими та німецькими університетами та установами Нижньої Саксонії, надавши цінну інформацію про можливості фінансування та ідеї щодо започаткування нових двосторонніх або багатосторонніх проєктів. Під час заходу було запропоновано платформу для спілкування та обміну досвідом з представниками українських університетів, які представляли свої заклади під час сесії, з дослідниками з України, а також з представниками громадського сектору з фокусом на Україні.

ПРОГРАМА заходу. 

ВІДЕОЗАПИС презентації.

Координаторка НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА приєдналась до заходу та провела презентацію щодо ситуації в Україні та особливостей участі в Програмі ЄС Еразмус+ під час воєнного стану в Україні. Спікер зосередила увагу на поточному стані освіти та освітніх закладів, викликів та шляхів їх подолання через співпрацю з європейськими партнерами. Під час презентації було висвітлено ключові напрями співпраці в межах Програми ЄС Еразмус+, вимоги до партнерств, існуючий досвід задля розширення співпраці та подальшої синергії з урахуванням додаткових можливостей для України.

 

Попередня Facebook-live «Підтримка тимчасово переміщених студентів та учнів з України в ...