Участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Фахова передвища і професійна освіта: теорія, методика, практика» (21.10.2022, онлайн)

21 жовтня 2022 року відбулась ІІІ Всеукраїнська науково-практичній конференції «Фахова передвища і професійна освіта: теорія, методика, практика».

Під час заходу було обговорено сучасний стан, подальшу трансформацію фахової передвищої освіти для забезпечення підготовки конкурентоспроможних фахівців в умовах реформування освітньої діяльності в Україні, викликів сучасного суспільства, зокрема в умовах воєнного стану.

Близько 700 учасників (представників закладів професійної освіти) долучились до заходу.

Менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні Вероніка Ткаченко презентувала можливості для закладів професійної освіти України в межах Програми Еразмус+, особливості конкурсів та нововведення для українських організацій. Висвітлено можливості мобільності у сфері професійної освіти, проєктів співпраці (Розвиток потенціалу професійної освіти, Партнерства співпраці, Альянси для інновацій, Центри професійної досконалості у сфері VET).

Розбудовано потенціал представників професійної освіти для участі у конкурсах Програми Еразмус+.

Попередня Конференція ESN International – Green Erasmus (21.10.2022, онлайн)