Участь у Інформаційному дні Програми Еразмус+ в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (18.10.2021, м. Київ)

18 жовтня 2021 р. узято участь у Інформаційному дні Програми Еразмус+ в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

В межах заходу для близько 50 учасників було представлено можливості КНУ щодо обмінів Еразмус+, де можна було дізнатися про партнерів ЄС, участь у конкурсах, різні кейси вимог до кандидатів, підготовку пакетів документів, відбір учасників на мобільність, заповнення Agreements, координацію з приймаючим університетом, подальші кроки після повернення в КНУ, тощо. Також студенти і працівники з КНУ поділились власним досвідом участі у програмі Еразмус+.

Представник НЕО в Україні Катерина ЖДАНОВА долучилась до заходу та презентувала нову Програму Еразмус+ 2021-2027. Також учасникам презентовано актуальні можливості програми Еразмус+ з Міжнародної кредитної мобільності, Спільних магістерських програм Erasmus Mundus та молодіжних обмінів.

В результаті заходу, підвищено обізнаність учасників щодо можливостей Програми ЄС Еразмус+, надано практичні рекомендації щодо умов та етапів участі у мобільності, також розповсюджено корисні ресурси щодо можливостей Програми.

Попередня #ErasmusDays 2021 в Україні (14-16.20.21 р.)