Участь у Конгресі Української Асоціації Європейських Студій 2022 (20.10.2022, онлайн)

20 жовтня 2022 року Українська Асоціація Європейських Студій у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні (проєкт ЄС) проводила Конгрес «Відповідь ЄС на війну проти України».

Міжнародний Конгрес обговорив питання діяльності країн ЄС та їх відповіді на виклики, що постали через війну в Україні. У онлайн сесії взяла участь академічна спільнота з різних закладів вищої освіти, освітніх організацій України та країн ЄС.

Під час першого та другого панельного засідання було розглянуто геополітичні ролі, зв’язки та політико-економічний вплив на прикладі окремих європейських країн і досліджень фахівців у цих сферах; обговорено майбутнє Європи, зокрема, розширення її кордонів, шляхом прийняття нових членів.

Координаторка Національного  Еразмус+ офісу в Україні (проєкт ЄС) Світлана ШИТІКОВА та експерт офісу за напрямом Жан Моне Петро КРАЙНІК поінформували про особливості впровадження проєктів Жан Моне під час війни, якість виконання проєктних зобов’язань і важливість досягнення очікуваних результатів проєктів, загальну ситуацію навколо міжнародної проєктної діяльності тощо.

Презентація “Особливості реалізації проєктів Жан Моне в Україні” – Петро КРАЙНІК

Попередня Участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції в межах проєкту ЄС ...