Участь у Національному семінарі із поширення інформації про підсумкові результати впровадження проєкту CBHE MEDIATS (17.06.2021, он-лайн)

17 червня 2021 р. узято участь у Національному семінарі із поширення інформації про підсумкові результати впровадження проєкту CBHE MEDIATS.

Учасниками заходу були представники Університету економіки та права «КРОК», Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Представники НЕО в Україні Іванна АТАМАНЧУК та Вероніка ТКАЧЕНКО долучились до роботи Національного семінару із поширення інформації про підсумкові результати впровадження магістерських освітніх програм з медіації, які розроблені та реалізуються у межах проєкту «Медіація: навчання і трансформація суспільства / MEDIATS».

Обговорено досягнення, досвід та кращі практики щодо розробки і впровадження магістерських освітніх програм з медіації та впливу цих програм на національному, галузевому, інституційному та особистісному рівні розвитку.

Роз’яснено правила реалізації, візуалізації та синергії проєктів розвитку потенціалу вищої освіти, поширення інформації про проєкти, уточнено відповідальність університетів-грантоотримувачів відповідно до правил ЄС.

Інформація на сайті організаторів

Попередня Участь у вебінарі «PhD — 01 Освіта/Педагогіка. Виклики та перспективи» ...