Участь у підготовці та презентації дослідження “Євромапа-2” (25.09.20)

євромапа25 вересня 2020 року Центр «Нова Європа» провів у Києві дебати, під час яких було презентовано дослідження «Євромапа України-2. Рейтинг європейської інтеграції областей», підготовлене аналітиками центру у співпраці з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

«Євромапа-2» є другим всеохоплюючим дослідженням поступу України на шляху до євроінтеграції. Це рейтинг областей України, складений на основі відповідності до 50 індикаторів у 9 сферах, які найбільш виразно відображають динаміку зближення окремих регіонів країни з ЄС. Публікація доступна за посиланням тут.

Спікерами заходу були Ольга Стефанішина, Віце-прем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Тарас Качка, заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – Торговий представник України, Роланд Ковач, Директор Програми сприяння громадській активності “Долучайся!”, Танел Танг, Керівник стратегічних комунікацій Групи підтримки України в Європейській Комісії Андрій Годик, Перший заступник голови облдержадміністрації. У публічній дискусії взяли участь українські експерти, аналітики і політики.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні долучилася до підготовки матеріалів та подавала інформацію про участь українських ЗВО в проєктах Програми ЄС Еразмус+ 2018-2019 рр.

Підготовлено з використанням матеріалів.

Попередня Он-лайн семінари для експертів та членів галузевих експертних рад (9-22.09.2020 ...